Omgeving

Parc Le Duc ligt in het departement Hérault, centraal in de Languedoc middenin het zuiden van Frankrijk, een oase van rust, ruimte en cultuur. 

Op een halfuurtje rijden van Parc Le Duc ligt de eeuwenoude moderne universiteitsstad Montpellier. Hier vullen cultuur en gastronomie elkaar perfect aan. Andere bezienswaardige steden zijn Nîmes, Arles, Béziers, Sête en Avignon. Maar ook tal van kleinere plaatsen met schilderachtige markten zijn een bezoek meer dan waard. Dat geldt ook voor het nationaal natuurreservaat Cévennes, waar de rivier Hérault zich een grillige weg door het rotslandschap heeft gebaand. Kanovaarders zijn dol op deze soms kolkende stroom.

Verder kan de vakantieganger hier naar hartelust wandelen, fietsen, paardrijden, deltavliegen, zweefvliegen, golfen en grotten bezoeken. Deze en meer mogelijkheden liggen in mappen ter inzage bij de receptie.

 

Zon, zee en strand

Op 30 minuten rijden via de (daar gratis) autoroute A9 liggen de zonovergoten witte zandstranden aan de Middellandse Zee bij de badplaatsen Palavas-les Flots, Carnon-Plage en La Grande Motte.

We raken niet uitgesproken over onze prachtige omgeving! Iets voor u? Kom naar Parc Le Duc!

Kijk ook eens voor informatie over de omgeving en activiteiten:

www.hhoff.nl/parcleduc

www.tourisme-picsaintloup.fr

www.restaurantparcleduc.fr

Activiteiten binnenkort