Algemene koopinformatie

Nieuwbouw

Overweegt u een nieuwe wooneenheid aan te schaffen, dan bent u gebonden aan enkele types die voorzien zijn van de goedkeuring door de overheidsinstanties. Daarbij geldt een maximaal toegestane vloeroppervlakte van 35m2.

Voor de meest actuele informatie over de modellen die zijn toegestaan, is documentatie van de te plaatsen eenheden op te vragen via het de beheerder van Parc Le Duc. Hij kan u ook verder behulpzaam zijn bij de vervolgprocedure.

De heer E (Eddy) van de Made
Route de Fontanès,
RD109


34270 Vacquières  -  France
T: +33 467 55 23 70  
E: info@parcleduc.nl

Bestaande en goedgekeurde type wooneenheden op Parc Le Duc zijn:

Fabre
Het Fabre chalet is zeer degelijk, luxe en compleet uitgevoerd en vervaardigd van hoogwaardige materialen. Dit chalet is zowel in lengte- als in breedtemodel verkrijgbaar, afhankelijk van de wijze van plaatsing op de kavel.
Ook voor dit chalet geldt, dat de vaste overkapping van het terras wegens overheidsregelgeving niet is toegestaan.

Louisiane
Fabrikant van mobil homes. Er zijn diverse modellen mogelijk van 30m2 tot 35m2 uitgevoerd met 2 of 3 slaapkamers. De zijn beide 35m2 en hebben 3 slaapkamers. 

Hekipia

De Hekipia chalets zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. Passend binnen de bouwvoorschriften zijn de types Portland en Morea. Beide chalets worden geleverd met terras en overkapping.

 

Aanbod

foto nr soort prijs
194Mobile home€ 21.500,00

>> Bekijk het complete aanbod!